AudiClub [Latvia]

START.LV
Top.LV
PULS.LV Professional statistical system

AudiClub [Latvia]
Meklēt    Reģistrēties   Ieiet 

Turbinas reguletajs N75
Lapa 1 no 2
Uz lapu 1, 2  Nākošais  
Ierakstīt jaunu tēmu   Atbildēt uz tēmu    AudiClub [Latvia] Forumu Saturs -> Dzinējs. Benzīns
Skatīt iepriekšējo tēmu :: Skatīt nākošo tēmu  
Autors Ziņojums
nookie

Pievienojies: 22 Oct 2007
Ieraksti: 125
Atrašanās vieta: Riga

IerakstsIerakstīts: 20:29, 22-Nov-2007, Thu    Ieraksta virsraksts: Turbinas reguletajs N75 Atbildēt citējot

Varbuut kads ir saskaries ar teemu ka uz daciku N75 KAS REGULE GAISA IEPLUDI TURBINA NEPIENAAK STRAAVA KUR MEKLEET VAINU
Atpakaļ uz sākumu
Skatīt lietotāja profilu Sūtīt privāto ziņojumu
Denni

Pievienojies: 23 Dec 2005
Ieraksti: 2368

IerakstsIerakstīts: 23:40, 22-Nov-2007, Thu    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

Датчик по определению не может ничего регулировать. Что за машина? Двигатель?
Atpakaļ uz sākumu
artwar2004
AudiClub

Pievienojies: 10 Nov 2007
Ieraksti: 75

IerakstsIerakstīts: 23:43, 22-Nov-2007, Thu    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

Denni rakstīja:
Это не датчик, это регулятор - соленоид
Atpakaļ uz sākumu
Skatīt lietotāja profilu Sūtīt privāto ziņojumu Send email Apmeklēt autora mājas lapu
artwar2004
AudiClub

IerakstsIerakstīts: 23:46, 22-Nov-2007, Thu    Ieraksta virsraksts: Re: Turbinas reguletajs N75 Atbildēt citējot

nookie rakstīja:
Varbuut kads ir saskaries ar teemu ka uz daciku N75 KAS REGULE GAISA IEPLUDI TURBINA NEPIENAAK STRAAVA KUR MEKLEET VAINU
Parbaudi vai vins vispar reage uz stravu +12. Если подаш на него +12 то должен счелкать. Ja pateiksi kads dzinejs, varu paskatities kadi kontakti iet uz kompi.
Atpakaļ uz sākumu
Skatīt lietotāja profilu Sūtīt privāto ziņojumu Send email Apmeklēt autora mājas lapu
Denni

IerakstsIerakstīts: 00:46, 23-Nov-2007, Fri    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

artwar2004 rakstīja:
Denni rakstīja:
Это не датчик, это регулятор - соленоид

Я понимаю Smile
Atpakaļ uz sākumu
nookie

IerakstsIerakstīts: 18:56, 23-Nov-2007, Fri    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

Dzineejs ir 1.8Turbo Audi A6 1998 gads, vienkaarsi kad meeriju ar testeri man liidz vinam nenonaak straava un liidz ar to arii turbiina laagaa nestraadaa kaa vajag
Atpakaļ uz sākumu
artwar2004
AudiClub

IerakstsIerakstīts: 20:00, 23-Nov-2007, Fri    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

nookie rakstīja:
Dzineejs ir 1.8Turbo Audi A6 1998 gads, vienkaarsi kad meeriju ar testeri man liidz vinam nenonaak straava un liidz ar to arii turbiina laagaa nestraadaa kaa vajag
Strava uz vina padodas ka frikvence, bet tikai kad turbina ir busta.
Diagnostiku taisii? Ja vajag varu uztaisit pa VELTI.
Atpakaļ uz sākumu
nookie

IerakstsIerakstīts: 23:27, 23-Nov-2007, Fri    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

Diagnostiku es pats taisiiju man ar tie visi pricendali un programmas ir un man tur uzraada ka tas(es vinu taa saucu klapans) ir iespruudu\is stadijaa ka vins ir valaa, bet varbuut es kaut ko ne taa sapratu varbuut ir veerts uztaisiit diagnistiku kas zin varbuuut Tev savaadaak a to kas zin kas un kaa veel var beigties Idea
Atpakaļ uz sākumu
artwar2004
AudiClub

IerakstsIerakstīts: 00:06, 24-Nov-2007, Sat    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

nookie rakstīja:
Diagnostiku es pats taisiiju man ar tie visi pricendali un programmas ir un man tur uzraada ka tas(es vinu taa saucu klapans) ir iespruudu\is stadijaa ka vins ir valaa, bet varbuut es kaut ko ne taa sapratu varbuut ir veerts uztaisiit diagnistiku kas zin varbuuut Tev savaadaak a to kas zin kas un kaa veel var beigties Idea
Nu caur forumu daudz palidzet nevaru, taka vajag redzet masinu, taka ja piebrauksi varu apskatities. Es diezgan dauz nodarbojos ar 1.8T vag dzineiem. Jo kas es atrodos Imanta
Atpakaļ uz sākumu
Denni

IerakstsIerakstīts: 00:50, 24-Nov-2007, Sat    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

Подай на него кратковременно 12 В - должен щелкнуть. Если нет, то комп прав.
Atpakaļ uz sākumu
nookie

IerakstsIerakstīts: 01:48, 24-Nov-2007, Sat    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

Eto ja porprobuju no v sredu tolko ranse ne kak i tam uze dam znat 4to i kak- no samoe interesnoe po4emu pitanie nepodhodit?
Atpakaļ uz sākumu
Yurik

Pievienojies: 20 Apr 2005
Ieraksti: 2752

IerakstsIerakstīts: 14:11, 24-Nov-2007, Sat    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

У меня если что есть такой клапан на продажу smile_idea

S4 20VT MTM
Atpakaļ uz sākumu
nookie

IerakstsIerakstīts: 15:25, 25-Nov-2007, Sun    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

У меня если что есть такой клапан на продажу

Esli mne ponadobitsa za skolko otdas ja vsredu skazu 4to i kak ok
Atpakaļ uz sākumu
nookie

IerakstsIerakstīts: 17:38, 25-Nov-2007, Sun    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

friend es riit esmu Imantaa un ar masiinau vai varam kaa saskrieties?Kas zin varbuut tu teiksi ko citu nekaa mana programma
Atpakaļ uz sākumu
Yurik

Pievienojies: 20 Apr 2005
Ieraksti: 2752

IerakstsIerakstīts: 18:36, 25-Nov-2007, Sun    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

Отдам за полцены от нового, но я в Даугавпилсе Rolling Eyes

S4 20VT MTM
Atpakaļ uz sākumu
Rādīt ierakstus intervālā:   
Ierakstīt jaunu tēmu   Atbildēt uz tēmu    AudiClub [Latvia] Forumu Saturs -> Dzinējs. Benzīns All times are GMT + 3 Hours
Uz lapu 1, 2  Nākošais
Lapa 1 no 2

Pāriet uz:  
Tu nevari ierakstīt jaunu tēmu šajā forumā
Tu nevari atbildēt uz tēmām šajā forumā
Tu nevari labot savus ierakstus šajā forumā
Tu nevari dzēst savus ierakstus šajā forumā
Tu nevari piedalīties balsošanā šajā forumā
You can attach files in this forum
You can download files in this forum

All logos and trademarks in this site are property of their respective owner
2002-2007 (C) Latvijas Audi Klubs