Vairis ja vse eto znaju i njuton metri i bhp. i tormoza dolzhni sootvetstvovatj mowjnosti dvigatelja. ja zivu ot sarkandaUGAVI V 2.5 KM
Tak varētu satikties, parunāt, kādi litriņu Bacardi tiri-piri, es arī runāju krieviski vienkārši šajā forumā ir jāraksta vai nu latviski vai krieviski! Ukraiņu valoda nerullē, tā teica SiR's _________________
vAIRIS PALDIJES,JA O4ENJ MALO PJU. TI RAZVE NA SARKANDAUGAVE ZIVJEW? KAK NIBUDJ STIKANEMSJA,OBLIGATI,NUZHNO VREMJA NAJTI,T.K. JA RABOTAJU V ELGAVE.,VIHODNOJ BUDET TOKA V VOSKRESENIJE. SUBBOTA TOZE RABO4AJA. _________________ Audi 100 V6 2.8 automatic
vAIRIS PALDIJES,JA O4ENJ MALO PJU. TI RAZVE NA SARKANDAUGAVE ZIVJEW? KAK NIBUDJ STIKANEMSJA,OBLIGATI,NUZHNO VREMJA NAJTI,T.K. JA RABOTAJU V ELGAVE.,VIHODNOJ BUDET TOKA V VOSKRESENIJE. SUBBOTA TOZE RABO4AJA.
Es pats dzīvoju Kundziņsalā, gan jau satiksiemies! _________________
Эта машина собираеться для езды по гравию.Конавам и деревьям пофиг на красоту жалко кучу денег об дерево я лучше попросче а кросота вот http://www.turbochip.lv/auto_works.htm
Эта машина собираеться для езды по гравию.Конавам и деревьям пофиг на красоту жалко кучу денег об дерево я лучше попросче а кросота вот http://www.turbochip.lv/auto_works.htm
Ir redzēta šitā "krasota", es turpat blakus savu auto remontēju , šovasar tur viens džigits nejēgā ņēmās, redzot kūleri viss bija skaidrs, kas tur notiek, bet liekās, ka šim auto tomēr kaut kas trūkst, jo cik atceros, tad šis bumers ofic dragos dabūja iekšās....
Ir kaut kas labots, vai probēma bija tikai riepās? _________________
При этой мощности 500л.с и 720н.м недержали даже слики надо покупать специальные для драгрейса первую и вторую передачу она буксовала на обычных сликах поетому проиграли на простых колёсах она на пятой передаче срываеться около 160км при этом
При этой мощности 500л.с и 720н.м недержали даже слики надо покупать специальные для драгрейса
No malas izskatījās jau ļoti nikns, bet es domāju, ka poh uz to jaudu, jo uz 200m bez pilnpiedziņas nav ko darīt
Un kā ir ar resursu BMW motoriem pēc turbinizēšanas? _________________
При этой мощности 500л.с и 720н.м недержали даже слики надо покупать специальные для драгрейса
No malas izskatījās jau ļoti nikns, bet es domāju, ka poh uz to jaudu, jo uz 200m bez pilnpiedziņas nav ko darīt
Un kā ir ar resursu BMW motoriem pēc turbinizēšanas?
325 мотор держит до 650 л.с а так нормально он на ней в сухую погоду катаеться. А на 200 метров неодин турбо мотор вовсю не выложиться.В латвии нет токого покрытия и поэтому в латвии рулит полный привод.
Un kā ir ar resursu BMW motoriem pēc turbinizēšanas?
325 мотор держит до 650 л.с а так нормально он на ней в сухую погоду катаеться. А на 200 метров неодин турбо мотор вовсю не выложиться.В латвии нет токого покрытия и поэтому в латвии рулит полный привод.
Bet ne jau ar standarta iekšām, audi 20VT standartā tur 550Nm, pēc tam it kā klaņi plaisā, es to neapgalvoju, jo neesmu pieredzējis, to zinu tikai no info, ko esmu lasījis. Uz lielām jaudām standarta mašīnām vienmēr būs priekšrocība, arī uz 400m, bet tā jau ir pavisam cita opera, kura 100% balstās uz finasialām iespējām, lai arī kāds specsa nebūtu, bez $ neko neuzbūvēsi
p.s. Pats es nekādu dragsteru nebūvēju, šo to pielabošu S'kai savam priekam un viss. _________________
Tu nevari ierakstīt jaunu tēmu šajā forumā Tu nevari atbildēt uz tēmām šajā forumā Tu nevari labot savus ierakstus šajā forumā Tu nevari dzēst savus ierakstus šajā forumā Tu nevari piedalīties balsošanā šajā forumā You can attach files in this forum You can download files in this forum
All logos and trademarks in this site are property of their respective owner
2002-2007 (C) Latvijas Audi Klubs