AudiClub [Latvia]

START.LV
Top.LV
PULS.LV Professional statistical system

AudiClub [Latvia]
Meklēt    Reģistrēties   Ieiet 

ТВ антена в авто!!!
Lapa 1 no 1

Ierakstīt jaunu tēmu   Atbildēt uz tēmu    AudiClub [Latvia] Forumu Saturs -> Audio / Video
Skatīt iepriekšējo tēmu :: Skatīt nākošo tēmu  
Autors Ziņojums
Maxifacker

Pievienojies: 14 Mar 2007
Ieraksti: 357

IerakstsIerakstīts: 19:56, 24-Oct-2007, Wed    Ieraksta virsraksts: ТВ антена в авто!!! Atbildēt citējot

Всем привет!
Стал счастливым обладателем DVD/MP3/FM/TV плеера с 7" монитором. Возникает вопрос о выборе ТВ антены для машины! Подскажите, какую лучше брать? smile_protest
Atpakaļ uz sākumu
Skatīt lietotāja profilu Sūtīt privāto ziņojumu
_Twister_

Pievienojies: 15 Aug 2007
Ieraksti: 4851
Atrašanās vieta: Riga. Ilguciems

IerakstsIerakstīts: 19:59, 24-Oct-2007, Wed    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

А мафон как GPS не работает??
sarkans

Pievienojies: 07 Aug 2007
Ieraksti: 264
Atrašanās vieta: Riga, Pļavinieki

IerakstsIerakstīts: 22:36, 24-Oct-2007, Wed    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

www.argus.lv
Maxifacker

Pievienojies: 14 Mar 2007
Ieraksti: 357

IerakstsIerakstīts: 11:11, 25-Oct-2007, Thu    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

1. А мафон как GPS не работает??
У меня мобила N95, у неё есть ТВ выход, который я подключаю на Video IN мафона и соответственно на 7" экране имею превосходную картинку с GPS картой
2. www.argus.lv
Про этот магазин вкурсе, но меня интересует личный опыт участников форума. Антен же дофига разных, какую лучше брать? smile_idea
Atpakaļ uz sākumu
Skatīt lietotāja profilu Sūtīt privāto ziņojumu
PASSATizhi

Pievienojies: 19 Apr 2007
Ieraksti: 12103

IerakstsIerakstīts: 01:02, 23-Nov-2007, Fri    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

народ. может кто знает, или сталкивался. купил вот такот ТВ тюнер. все подключил, екранное меню естй, канали ишет, но не находит. перепробивал все настроики, ничего. ТВ антенну купил вроде подходяшую.
Atpakaļ uz sākumu
Skatīt lietotāja profilu Sūtīt privāto ziņojumu Send email
sarkans

IerakstsIerakstīts: 01:11, 23-Nov-2007, Fri    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

Tas ir atkariigs kurā ģeogrāfiskajā vietā TU atrodies programmas meklējot un no antenas kvalitātes un TV tuner'a kvalitātes. Varu riit mēģināt piebraukt un paskatiities kas par desām.
Koroč zvani 26308114.

PASSATizhi

IerakstsIerakstīts: 01:17, 23-Nov-2007, Fri    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

nemeedzu ne pie viena braukt. Laughing programmas mekleeju zem zakjusalas tornja. tur tachu pat pedeejam suudam buutu jaraada, nee? ja tik gudrs, varbuut zini kur var dabuut normaalu tuneri?
Atpakaļ uz sākumu
sarkans

IerakstsIerakstīts: 01:22, 23-Nov-2007, Fri    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

PASSATizhi rakstīja:
nemeedzu ne pie viena braukt. Laughing programmas mekleeju zem zakjusalas tornja. tur tachu pat pedeejam suudam buutu jaraada, nee? ja tik gudrs, varbuut zini kur var dabuut normaalu tuneri?

Da tur varianti ir vairāki vēl pa MENU var parakāties un paskatiities. Vispār jau es piedāvāju ka es pie TEVIS varētu piebraukt.

PASSATizhi

IerakstsIerakstīts: 01:25, 23-Nov-2007, Fri    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

nu un kas sekotu talaak? padod labaak kaadu padomu. menju ir tikaj 3 rindas, tur nekaa nav. man domaat ka varbuut tas drankjis nav muusu frekvenceem. neesmu Tv lietaas gudrs.
Atpakaļ uz sākumu
sarkans

IerakstsIerakstīts: 01:29, 23-Nov-2007, Fri    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

PASSATizhi rakstīja:
nu un kas sekotu talaak? padod labaak kaadu padomu. menju ir tikaj 3 rindas, tur nekaa nav. man domaat ka varbuut tas drankjis nav muusu frekvenceem. neesmu Tv lietaas gudrs.

Kā es neredzot visu menu un nepaskatot instrukciju TEV varēšu ko ieteikt. Te man tad vesels traktāts uz 3 lpp jāraksta, vienkārši man savulaiku profesija bija mājas kinozāļu projektēšana, uzstādiišana un regulēšana. Agrāk par šādu viziiti es kādus Ls 50.- toč ņemtu, a tagad kādu cigareti nostreļiišu.
Lieta TAVA, es tikai piedāvāju.

PASSATizhi

IerakstsIerakstīts: 01:37, 23-Nov-2007, Fri    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

vo velns, nepiipeeju. Mr. Green es vienkaarshi nepiekopju viziites ne servisos, nekur. Tuners protams visleetaakais, antena Mystery pa 12ls no elkora, daliitaa ar 4 spraudnjiem. skanja pa Fm modulatoru. ja nav ko ieteikt, tad nekaa. vienkaarshi jautaaju kaadu pieredzi par Tv instaleeshanu ar taadiem leetiem kraamiem.
P.S. ja nu kas, kaadaa treshdienaas passaacienaa satiksimies. Very Happy
Atpakaļ uz sākumu
sarkans

IerakstsIerakstīts: 01:40, 23-Nov-2007, Fri    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

PASSATizhi rakstīja:
vo velns, nepiipeeju. Mr. Green es vienkaarshi nepiekopju viziites ne servisos, nekur. Tuners protams visleetaakais, antena Mystery pa 12ls no elkora, daliitaa ar 4 spraudnjiem. skanja pa Fm modulatoru. ja nav ko ieteikt, tad nekaa. vienkaarshi jautaaju kaadu pieredzi par Tv instaleeshanu ar taadiem leetiem kraamiem.
P.S. ja nu kas, kaadaa treshdienaas passaacienaa satiksimies. Very Happy

OK

DmitrySh

Pievienojies: 04 Jun 2006
Ieraksti: 6633
Atrašanās vieta: Riga

IerakstsIerakstīts: 10:07, 23-Nov-2007, Fri    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

Не знаю как в эфирных тюнерах, у меня дома в компе тюнер подключен к кабельному. И при старой прошивке каналы цеплял хорошо только выбирая регион Польша а не Латвия. Может у тебя те же яйца?
Может поищи по гуглу или на форум к производителю ..... больше идей нету.

sarkans

IerakstsIerakstīts: 11:02, 23-Nov-2007, Fri    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

Vispirms menu uzliec paskaties vai vispār ir PAL attēla sistēma, tad var skatiities D/K skaņas sistēmu tad vadu komutācijas pareiziibu, vadu savienojumu kvalitāti.
Rādīt ierakstus intervālā:   
Ierakstīt jaunu tēmu   Atbildēt uz tēmu    AudiClub [Latvia] Forumu Saturs -> Audio / Video All times are GMT + 3 Hours
Lapa 1 no 1

Pāriet uz:  
Tu nevari ierakstīt jaunu tēmu šajā forumā
Tu nevari atbildēt uz tēmām šajā forumā
Tu nevari labot savus ierakstus šajā forumā
Tu nevari dzēst savus ierakstus šajā forumā
Tu nevari piedalīties balsošanā šajā forumā
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

All logos and trademarks in this site are property of their respective owner
2002-2007 (C) Latvijas Audi Klubs