Tāda lūk ir mana auto probleema, kas ir parādījusies pēc sūdabrāļu apciemojuma nakts laikā.
Ir izrauts cd radio, piepīpētājs un apgraizīti visi iespējamie vadi, kas bija radio paredzētajā nodalījumā.Vai šēit kādam guru nav idejas, kas varētu būt par iemeslu tam, ka tagad ieslēdzot salona apgaismojuma slēdzi spidometrā nodziest pulkstenis?Salona apgaismojums arī nestrādā, lampiņa ir vesela.
ps. un vēl - kur lai salabo salauzto durvju slēdzeni?
Tāda lūk ir mana auto probleema, kas ir parādījusies pēc sūdabrāļu apciemojuma nakts laikā.
Ir izrauts cd radio, piepīpētājs un apgraizīti visi iespējamie vadi, kas bija radio paredzētajā nodalījumā.Vai šēit kādam guru nav idejas, kas varētu būt par iemeslu tam, ka tagad ieslēdzot salona apgaismojuma slēdzi spidometrā nodziest pulkstenis?Salona apgaismojums arī nestrādā, lampiņa ir vesela.
ps. un vēl - kur lai salabo salauzto durvju slēdzeni?
Visdrizāk, ka vadi kaut kur ir nepareizi savienoti, ja pats ar elektribu nedraudzējies, tad labāk aizved pie autoelektriķa _________________ Audi 80 (B4) 2.0 ABT, не Quattro, 1993 г.
Vai varetu buut taa, ka tie massas vadi savienojas tajaa vadu kaudzee, kur pirms tam atradaas CD?
Ja jaa , tad kaa vinjus diaganosticeet?Vai vinjiem ir kaada iipasha kraasa vai taml?
Провод скорее всего коричневый. То что могли оторвать отключая CD - легко.
Paldies! ''S''
Tev bija 100% taisniba.
Veel viens jautajums - vai kadam nav informacijas par originalo skalrunju vadu markejumu? (to kuri atrodas iebuveti priekseja panelii)
Man tie vadi ir zaljaa kraasaa, no kuriem viens ir markjeets ar melnu sviitru.Kurs no tiem ir + un kurs - ?
Провод скорее всего коричневый. То что могли оторвать отключая CD - легко.
Paldies! ''S''
Tev bija 100% taisniba.
Veel viens jautajums - vai kadam nav informacijas par originalo skalrunju vadu markejumu? (to kuri atrodas iebuveti priekseja panelii)
Man tie vadi ir zaljaa kraasaa, no kuriem viens ir markjeets ar melnu sviitru.Kurs no tiem ir + un kurs - ?
Liekas, ka ar melnu svitru ir +, bet otrs ir -. Bet labāk pārliecināties - jāpaskatās uz skaļruņiem, pie tam viņus izņemt nav grūti. _________________ Audi 80 (B4) 2.0 ABT, не Quattro, 1993 г.
Tu nevari ierakstīt jaunu tēmu šajā forumā Tu nevari atbildēt uz tēmām šajā forumā Tu nevari labot savus ierakstus šajā forumā Tu nevari dzēst savus ierakstus šajā forumā Tu nevari piedalīties balsošanā šajā forumā You can attach files in this forum You can download files in this forum
All logos and trademarks in this site are property of their respective owner
2002-2007 (C) Latvijas Audi Klubs