Galvās iebūvētie proči īsti nav paredzēti 3-komponentu akustika +subis regulēšanai... ar galvās esošajiem DSP var tik 2-komponentu (nu 2,5 + subis) akustika+ subis regulēt.
P.S. Muxa varam uz kādu laiku patestēšanai samainīties ar galvām, man ir ALINE ar DSP kkāds modelis ar cipariņiem 9833... es tāpat gandrīz tikai radio klausos uz priekšējām stock tumbiņām
CDA-9833R - labs aparāts, tikai ko es ar viņu saregulēšu? Diemžēl tikai 4 RCA...
Oi sorre man ir 9853... kad komplektēju sistēmu tad vairs nebija 9833 vairs pieejamas. Principā viss ir tas pats... sakombinēt jau var... viņam ir 3 RCA pāri. _________________ S2 avant + MTM ECU + pāris skrūvītes no RS2
Oi sorre man ir 9853... kad komplektēju sistēmu tad vairs nebija 9833 vairs pieejamas. Principā viss ir tas pats... sakombinēt jau var... viņam ir 3 RCA pāri.
Magītis izskatās ka ir labs. Kāda audio sistēma tiks slēgta klāt šim maģim? Kādas prasības ir nepieciešamākās? _________________ S2 avant + MTM ECU + pāris skrūvītes no RS2
Pievienojies: 10 Aug 2008 Ieraksti: 1180 Atrašanās vieta: Riga
Ierakstīts: 13:19, 17-Mar-2012, Sat Ieraksta virsraksts:
Muxa rakstīja:
SPS rakstīja:
Oi sorre man ir 9853... kad komplektēju sistēmu tad vairs nebija 9833 vairs pieejamas. Principā viss ir tas pats... sakombinēt jau var... viņam ir 3 RCA pāri.
Hm, princīpā tad varēšu pieslēgt un saregulēt.
Vajag tikai otro pastiprinātāju dabūt
Tev īstenībā vajag meklēt pure pleijeri (tāds kam nav iebūvētā pastiprinātāja) ... McIntosh būtu pa smuko.
P.S. Atradu interesantu modeli _________________ S2 avant + MTM ECU + pāris skrūvītes no RS2
На выходных приобрёл:
Голова с процессором Clarion DXZ958RMC (отдельное спасибо Leo, за доставку из Резекне!).
3хканальный усилитель Audison SRX3 (приехал из Тукумса).
На следующей неделе буду пробовать подключить поканалку.
Интересная фишка у Clariona - проигрывая AudioCD на экране появляется кнопка REC, можно записывать трэки во внутреннюю память.
До этого не мог понять, что означает надпись на панели "Music catcher" _________________ 25808806, info@elmimotors.lv, http://www.elmimotors.lv,http://www.facebook.com/elmimotors, Магазин качественных запчастей.
Интересная фишка у Clariona - проигрывая AudioCD на экране появляется кнопка REC, можно записывать трэки во внутреннюю память.
До этого не мог понять, что означает надпись на панели "Music catcher"
Instrukcijas un aparātu aprakstus lasīt laikam skaitās sliktas gaumes paraugs šo to noderīgu var instrukcijās atrast
Kāds tam Clarion ir lietošanas ērtība/ interfeiss... atceros Kenwood- tur varēja smadzeni salauzt _________________ S2 avant + MTM ECU + pāris skrūvītes no RS2
До этого не мог понять, что означает надпись на панели "Music catcher"
Instrukcijas un aparātu aprakstus lasīt laikam skaitās sliktas gaumes paraugs šo to noderīgu var instrukcijās atrast
Kāds tam Clarion ir lietošanas ērtība/ interfeiss... atceros Kenwood- tur varēja smadzeni salauzt
Tu nevari ierakstīt jaunu tēmu šajā forumā Tu nevari atbildēt uz tēmām šajā forumā Tu nevari labot savus ierakstus šajā forumā Tu nevari dzēst savus ierakstus šajā forumā Tu nevari piedalīties balsošanā šajā forumā You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
All logos and trademarks in this site are property of their respective owner
2002-2007 (C) Latvijas Audi Klubs