Ierakstīts: 20:22, 10-Feb-2007, Sat Ieraksta virsraksts: pecka
Man ir A4 1995 gada. Man viss bija tieši tāpat. Salst, te auksts, te silts. Konsultējos pie kāda vecmeistara.
Peckā ieiet 2 trubas.Ja viena karsta bet otra auksta pat pie vidējiem apgriezieniem, tad pecka jāskalo. Nekāds kompis nav vainīgs.Nonemam abas trubas pie peckas. Uz peckas izvadiem uzvelkam citas 50 cm garas gumijas trubas. Ar muti izpūšam visu ko var izpūst un lejam iekšā DIETISKO KOKAKOLU!!!!!!! Jā, jā. Tikai dietisko jo tā ir bez cukura. Pēc pusstundas ar muti izpūšam kādā traukā visu kas nāk ārā. Atkārtojam to visu reizes 4-6, atkarībā cik liela pretestība pūšot un kas no tā iztek. Pēc skalošanas ielejam ūdeni un izpūšam lai nepaliktu kola. Pievienojam atpakaļ orģinālās trubas, ielejam tosolu un vairākas reizes atgaisojam. Man tas palīdzēja. Tagad silti.
Tikai DIETISKO bez cukura!!!
Tu nevari ierakstīt jaunu tēmu šajā forumā Tu nevari atbildēt uz tēmām šajā forumā Tu nevari labot savus ierakstus šajā forumā Tu nevari dzēst savus ierakstus šajā forumā Tu nevari piedalīties balsošanā šajā forumā You can attach files in this forum You can download files in this forum
All logos and trademarks in this site are property of their respective owner
2002-2007 (C) Latvijas Audi Klubs